IMG_20130717_234700 versie 2 Over mij

Mijn naam is Renate Bos, geboren in 1978. Mijn manier van werken is ervarings- en lichaamsgericht. Als therapeut vind ik het belangrijk om met een open hart en met mildheid te kunnen werken en zonder oordeel.

Ik heb de driejarige opleiding voor psychosociale therapie gevolgd bij het Boswijk instituut. Deze opleiding is gebaseerd op elementen uit de Gestalttherapie, bio-energetica, psychosynthese en systemisch werk. Bij Phoenix opleidingen heb ik de vervolgopleidingen Systemisch werk, Professionele begeleiding en DSM IV gevolgd en ik volgde supervisie bij Spectrum, centrum voor therapie, pastoraat, opleiding en training.

Zelf ervaar ik wat het me brengt om me steeds meer bewust te zijn van mijn eigen patronen, mijn overtuigingen die daar onder liggen. Waar ik eerder vooral veel kon ‘doen’, heb ik steeds meer geleerd om gewoon te ‘zijn’.
Het is een weg die bereidheid vraagt om naar jezelf te kijken, en moed om onder ogen te zien wat je liever wegstopt, en liefdevolle aandacht voor dat wat je daarin tegenkomt.

 

Ring the bell that still can ring, forget your perfect offering

there’s a crack in everything, thats how the Light comes in

Leonard Cohen